Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate2021-02-02T09:12:41+00:00

DATE IDENTIFICARE:

S.C. DIMAS GOLD SRL,

Nr Reg. Comert: J22/2102/04

CIF: R16822105

Adresa: Iasi, Bdul Dacia Nr. 59

E-mail: contact@dimasgold.com.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. DIMAS GOLD SRL cu sediul in Iasi, Bdul Dacia Nr. 59, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/2102/04, CIF R16822105, email contact@dimasgold.com, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17648, garanteaza ca  va continua saprelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

DEFINITII

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. DIMAS GOLD SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe dimasgold.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a DIMAS GOLD si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre DIMAS GOLD si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre DIMAS GOLD si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

  • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
  • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
  • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
  • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
  • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
  • dreptul de a va retrage consimtamantul;
  • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. DIMAS GOLD SRL, Iasi, Bdul Dacia Nr. 59, va puteti exercita, in mod gratuit,drepturile mentionate mai sus.

Astfel, dimasgold.com poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul dimasgold.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@dimasgold.com cu subiectul „Dezabonare„.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Folosim cookie-uri pentru buna functionare a site-ului, analiza performantei, imbunatatirea experientei pe acest website si pentru a-ti furniza continut personalizat. Politica de cookies Accept